Home Lajme Nisi Beqiri i sëmurë, kthehet në Prishtinë + video

Nisi Beqiri i sëmurë, kthehet në Prishtinë + video

                                                                                                                                    foto

http://www.youtube.com/watch?v=S7TZ2_GMecw#t=42

Nis Beqiri është kthyer nga Suedia në Kosovë, edhe përkundër gjendjes së rëndë shëndetësore që e ka.

Ai është i paralizuar dhe nuk mund të ushqehet në mënyrë të rregullt, por ushqehet përmes një vrime në lukth si dhe ka probleme me shtrëngim të muskujve.

Nëna e Nisit, Besa Musa, thotë se kur autoritetet e atjeshme kanë marrë vendim për kthimin e tij, i kanë thënë se Qeveria e Kosovës është zotuar se i ka të gjitha kushtet e duhura për trajtimin e këtyre rasteve, shkruan “Preportr”.
.
Mjekët nuk e kanë pranuar depërtimin e tij në Kosovë për shkak të gjendjes së rëndë shëndetësore.

Nisit iu ka lëshua një certifikatë nga një doktor suedez i cili ka qenë në Kosovë dhe i ka analizuar mundësitë e shërimit dhe ka ardhur në përfundim se kjo sëmundje nuk shërohet në Kosovë

Previous articleRilindit i duhet transplantimi i mushkërive për t’ia shpëtuar jetën, ministria e shëndetësisë nuk ka buxhet
Next articleAleksandri, mbyllen 1000 xhami