Mjalti MANUKA është mjalti më i shëndetshëm në botë

0
682

Mjalti MANUKA është mjalti më i shëndetshëm në botë

Prodhohet në Zelanden e Re nga nektari i pemes Manuka
Ky mjaltë ndihmon atje ku ilaçet standarde nuk ia dalin të ndihmojnë. Në studimin e bërë në Sidnej, mjalti nga manuka ka shkatërruar pothuajse të gjitha bakteret.

Është efikas kundër “Helicobacter pylori”, bakter shumë rezistent që shkakton të thatin. Ky mjaltë është i fuqishëm dhe permban substanca që nuk janë të pranishme në asnjë lloj tjetër të mjaltit.

Nje e mire tjeter e ketij mjalti eshte se ai zevendeson antibiotikun dhe nuk jep efekte negative si zhvillimi i baktereve rezistente.

Mjalti Manuka përdoret gjithashtu edhe për qellime të tjera.
Ketu përfshihen:
• Parandalimi dhe trajtimi i kancerit
• Reduktimi i kolesterolit te lartë
• Reduktimi i inflamacionit
• Trajtimi i diabetit
• Trajtimi i infeksionëve të veshit, syrit dhe të sinusit .
• Trajtimi i problemeve të stomakut (gastritit). Perdorimi: Merrni një lugë në mënyrë orale, tri herë në ditë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here