Home Këshilla mjeksore Migrena mjekohet me Hixhama/Cupping Therapy

Migrena mjekohet me Hixhama/Cupping Therapy

Terapia më e lehte për shërimin e Migrenës (sëmundje neurologjike me dhimbje pulsative të kokës,

shpeshherë e shoqëruar me vjellje, fotofobi/ndjeshmëri ndaj dritës, fonofobi/ ndjeshmëri ndaj zërave dhe aromave) është Hixhama/Cupping Therapy,
ku efekti mund të arrihet me 2-3 seanca njëmujore apo tremujore,
varësisht nga gjendja e pacientit.553056_1398188513740500_1608350897_n

Previous articleNamazi, i dobishëm për shtatzënën, i dëmshëm për femrën me cikël mujor
Next articleDobitë e misvakut