Home Lajme Mali i Zi: Muslimanët luten për Erdoganin

Mali i Zi: Muslimanët luten për Erdoganin

(u130u)dcc84bb0-6efd-11e3-9369-e382da6f4cca-jpg20131227165204 (1)

Muslimanët në Mal të Zi bënë lutje për kryeministrin turk Rexhep Tayip Erdogan gjatë lutjeve të së premtes, duke e lutur Zotin që ta ndihmojë Erdoganin për të kapërcyer krizën e fundit në qeverinë turke.

Myftiu Sadmir Hadzljiç në xhaminë e Tuzit në Nizam, tha se muslimanët e Malit të Zi “ e shohin Turqinë si nënën e tyre dhe i luten Zotit për të ndihmuar këtë vend dhe kryeministrin e saj në krizën e tanishme.”

Pas leximit të mesazhit mbështetës në gjuhën turke, Myftiu Hadzljiç udhëhoqi lutjet e përbashkëta për kryeministrin turk.

Drejtori i shkollës Mehmet Fatih në kryeqytetin e Malit të Zi, Rahman Kaçar, tha se ai dhe kolegët e tij luten për kryeministrin turk dhe qeverinë e tij çdo ditë.

Previous articleENVER HASANI NËN HETIME PER NJË TENDER MILIONËSH, PRITET TË NGRITËT AKTAKUZË KUNDËR TIJ
Next articleSiri, vazhdojnë sulmet me bomba me fuçi