MAFIAT Shi’itë i vjedhin dhe i shesin organet e trupit të sirianëve + video

0
345

                                                                                                                   MIDEAST_SYRIA_BEI102-2013MAY04_191925_137.jpg

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VurVvVP2eiA

Inna Lillahi ue Inna Ilejhi Raxhi’uun. Orient News raportoi se regjimi shi’itë i Sirisë  bashkëpunojnë me regjimin persianë të Iranit, në drejtimin e një biznesi të paligjshëm të tregtimit të organeve të trupit të njeriut që nga shpërthimi i luftës në Siri.

Viktimat janë muxhahidët dhe civilët suni të cilët jetojnë në zonën nën kontrollin e regjimit.

Zakonisht viktimat së pari do të torturohen në mënyrë që ata mos të jenë në gjendje për të rezistuar kur organet e tyre të brendshme të jenë hequr. Pas përfundimit, viktimat do të vriten, dhe hapja do të qepet. Shpesh familjet do të marrin trupat e familjarëve të tyre me shenja e të qepurit në pjesë të caktuara të trupit, sidomos barkë apo lukth.

Këto organe do të shiten në Iran, Rusi dhe Indi. Nëse mjekët nga Siria nuk janë të mjaftueshëm, regjimi do të sjellë mjekë specialist nga Irani, Rusia dhe Koreja e Veriut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here