Home Lajme Levizja Islame “Bashkohu” dhe kryetari i saj ne mbrojtje te xhamise ne...

Levizja Islame “Bashkohu” dhe kryetari i saj ne mbrojtje te xhamise ne Kalabri

                                                                                                                                    1234842_523465451072662_732120037_n

Kryetari dhe kryesia e Lëvizjes Islame Bashkohu, sot, ka marrë pjesë në rifillimin e ndërtimit të xhamisë e cila ishte ndaluar për shkaqe biznesore të familjes së deputetit të PDK-së, Shaip Muja.

Qytetarët që kishin dalë rifilluan ndërtimin e xhamisë e cila ishte peng e familjes së deputetit Muja. Xhamia do të ndërtohet gjithsesi. Në foto shihet, kryetari i LISBA’s, dhe disa anëtarë të kryesisë, duke e falur namazin e ikindise/

Previous articlePërleshje të ashpëra ne Xhaminë el-Aksa ne Kuds, kryeqytetin palestinez
Next articleDy Ëndrra për të treguar se kush ishte Muftia i Ummetit Muhamed Nasirudin el-Albani‏