Home Mëso Islamin Kushtuar prindërve dhe edukatës që ata u japin vajzave të tyre?

Kushtuar prindërve dhe edukatës që ata u japin vajzave të tyre?

A marrin vajzat tuaja shembull të keq dhe vishen si këto me të cilat Allahu është i hidhëruar shumë:Lady Gaga, Kardashian, Beyonce,Lindsay Lohan,etj?
Apo vajzat tuaja marrin shembull nga këto 4 gra të ndershme që Allahu krenohet me ato :Merjemja (vajza e Imranit alejhi selam), Asia radijAllahu anhu (gruaja e faraonit), Hatixhja(vajza Huejlid), Fatimja (vajza e Muhamedit alejhi selam).2013_June_Ideas_WorkingParentsWishlist_Image01
Cilin shembull ua ke mësuar ?


O ju prind që ju është dhënë amanet kujdesi ndaj fëmijëve dhe edukata ndaj tyre,a e dini se Xhenetin mund ta fitosh duke i edukuar 3 vajza, por edhe 2 vajza nëse ty të janë dhënë, edhe më larg se kaq sa që feja Islame ka dhënë mundësinë qe edhe me 1 vajzë mund ta fitosh Xhenetin, por ti o prind çfar edukate i ke dhënë vajzës tënde, dhe a do ta fitosh Xhenetin përmes kësaj edukate ,mendoje këtë.

Përzgjodhi dhe përshtati: Fadil Bajrami, Preshevë.

Previous articleShejh Nouman Ali Khan dhe vajza me veshje provokuese në lift?
Next articleMbreti Selman: Ankohuni edhe kundër fëmijëve të mi