Home Mjeksia Profetike Kur zgjohej Pejgamberi (salall-llahu alejhi ue selem) natën, thoshte:

Kur zgjohej Pejgamberi (salall-llahu alejhi ue selem) natën, thoshte:

KUR ZGJOHEMI NATËN

Aishja (radijall-llahu anha) thotë: “Kur zgjohej Pejgamberi (salall-llahu alejhi ue selem) natën, thoshte: لا ﺇﻟﻪ ﺇلا الله ﺍﻟﻭﺍﺣﺩ ﺍﻟﻘﻬﺎﺭ، ﺭﺏ ﺍﻟﺳﻣﻭﺍﺕ ﻭﺍﻷﺭﺽ ﻭﻣﺎ ﺑﻳﻧﻬﻣﺎ ﺍﻟﻌﺯﻳﺯ ﺍﻟﻐﻔﺎﺭ “Askush tjetër dhe asgjë tjetër nuk meriton të adhurohet përveç Allahut të Vetëm e të Plotfuqishëm, Zotit të qiejve e të Tokës e çka midis tyre, (është) i Lartësuar dhe që fal shumë.”

 

Previous articleDUAJA – KUR NDIEJMË DHEMBJE A NGACMIME NË TRUP
Next articleA lejohet thirrja e ezanit nga personi i cili nuk ka abdes!?