Home ARTIKUJ Hoxhë Sadullah Bajrami: Bamirësia në Islam

Hoxhë Sadullah Bajrami: Bamirësia në Islam

sadullah

( إِنَّ اللّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالإِحْسَانِ وَإِيتَاء ذِي الْقُرْبَى وَيَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ ) [النَّحل:90].

“Allahu urdhëron drejtësi, bamirësi, ndihmë të afërmve, e ndalon nga imoraliteti, nga e neveritura dhe dhuna. Ju këshillon ashtu që të merrni mësim”. (En-Nahël: 90).

Previous articleTerroristët të krishterë vazhdojnë të masakrojnë muslimanët
Next articleNdëkombëtarët e pranojnë: Kosova e mishëruar dhe i mbron me fanatizëm emrat Islamo-Osman