Home Zgjodhëm për ju. Ëndërrat dhe lajmërimi që je sulmuar nga magjia

Ëndërrat dhe lajmërimi që je sulmuar nga magjia

Ëndërrat dhe lajmërimi që je sulmuar nga magjia

Ëndrrat

Ardhja e magjisë shpeshherë njoftohet në ëndërr: personi kafshohet nga një kafshë, lëndohet nga dikush apo bie pafundësisht. Ai gjithashtu mund të shohë gjarpërinjtë, njerëz të vdekur apo varreza. Ai gjithashtu mund të shohë personin që e dëmton atë, dhe besoni në përvojën time, kjo gjithmonë është dëshmuar të jetë e vërtetë.

Previous articleSa duhet të peshoni sipas moshës, formës së trupit dhe gjatësisë?
Next articleMarrëdhëniet intime para plotësimit të 40 ditëve