Home Mjeksia Profetike Duaja per mbrojtjen e femijeve nga syri i keq,hasedi apo ngacmimet e...

Duaja per mbrojtjen e femijeve nga syri i keq,hasedi apo ngacmimet e shejtaneve

Thuaje kete ne prezence te femijeve minimumi 3 here dhe fryej ne fytyre apo thuaje kete duke vendosur doren ne gjoks apo ne koke.

“Eudhu bi kelimatil-lahi et-taammeh min kul-li shejtanin we haammeh we min kul-li ajnin laammeh.” (Kërkoj mbrojtje me fjalët e Allahut të plota, nga secili shejtan, nga secila sëmundje dhe nga secili sy i keq).

Transmetohet se Uthmani [radijAllahu anhu] kur shihte fëmijë të bukur në rrugë ua pluhuroste pak fytyrën nga frika se mos i kaploj mësyshi.

Thuaje kete dua ne mengjes kur te zgjohen apo kur te bien ne shtrat per te fjetur./mjeksiaislame

Previous articleNuk është e domosdoshme
Next article10 mënyra për ta rezistuar harresën