Duaja kur ke vendosur të sjellesh në jetë një fëmijë!

0
408

Të shumtë janë çiftet e sapomartuara dhe jo vetëm të cilët vendosin të sjellin në jetë një foshnjë. Ky është një moment kyç për të ardhmen që do të vijë. Për të mbajtur larg shejtanin e mallkuar dhe me nijetin që fëmija të jetë i begatë mashkulli përpara se t’i afrohet bashkëshortes duhet të thotë:

“ Bismil-lah, All-llahumme xhennibnesh-shejtane, ve xhennibish-shejtane ma rezaktena.”

Me emrin e All-llahut, O Zot, na e largo djallin prej neve dhe prej atij që do të na furnizosh me të.

Transmeton Buhariu 6/141; Muslimi 2/1028.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here