Detox për mëlqinë, veshkat dhe zorrët

Detox për mëlqinë, veshkat dhe zorrët

Detox për mëlqinë, veshkat dhe zorrët.
Nevoiten: 2 panxhar të kuq, 2 karrota, 2 molla, 1 limon, 100 gr majdanoz.
Knaquni, fitoni energji dhe argëtohuni me lëngun që regjeneron dhe pastron organizmin nga toksinat.