Mjeksia Profetike

Mjeksia Profetike

MOST COMMENTED

Këto lutje janë armë mbrojtëse dhe shëruese kundër syrit të keq

Ebu Daudi ka sjellë në Sunen-in e tij një hadith prej Sehl ibn Hunejfit, i cili ka thënë: “Njëherë, po kalonim pranë një përroi...

HOT NEWS