Home Lajme Autoritetet kosovare deshirojnë ti avancojnë komunitetin homoseksual, që ALLAHU e shkatëroj një...

Autoritetet kosovare deshirojnë ti avancojnë komunitetin homoseksual, që ALLAHU e shkatëroj një popull për këtë vepër të shëmtuar

                                                                                                                                                   foto (1)

Ministrja e Integrimit Evropian  Vlora Çitaku, si dhe Instituti për Qëndrushmëri dhe Zhvillim të Rinisë në Evropën Jug-lindore kanë mbajtur sot konferencën me titull “Integrimi i Komunitetit LGBT dhe të drejtat e njeriut në Kosovë, gjendja e tanishme, politikat dhe angazhimi nga viti 2014”.

Kjo konferencë ka për qëllim vëtëdijësimin e qytetarëve për grupet e margjinalizuara dhe kujdesin e shtuar që u nevojitet komuniteteve të caktuara për të jetuar të lirë dhe në mënyrë të dinjitetshme në shoqërinë kosovare.

Ministrja e Integrimit Evropian, Vlora Çitaku njëkohësisht kryesuese e kësaj konference ripotencoi para panelistëve në këtë konferencë qëndrimin e institucioneve të Kosovës se nuk do të tolerohet askush të frikësoj, diskriminoj apo edhe të trajtojë në mënyrë të pabarabartë asnjë qytetarë të Kosovës dhe të gjitha praktikat diskriminuese do të dënohen nga institucionet shtetërore.

Previous articleShtatë cilësitë e Islamofobëve: nga hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu
Next articlePjesëtarë të MUP-it pa konkurs në Polici të Kosovës