Home ShËndetsi A e dini se ??

A e dini se ??

Vendosja e sheqerit në plagë apo prerje zvogëlon dukshëm dhembjen dhe e shpejton procesin e shërimit.
Sheqeri ndihmon lëkurën të përmirësohet dhe e ndihmon shërimin duke mbytyr bakteriet e dëmshme.

10396594_889795724379884_1503462364_n

Previous articleUshqime të dobishme për trupin
Next articleFRM: DREJTUAR POPULLIT TË KOSOVËS