Home ISLAM 3 Kategori njerëzish nuk do të hyjnë në Xhenet – SubhanAllah

3 Kategori njerëzish nuk do të hyjnë në Xhenet – SubhanAllah

I Dërguari sal-lAll-llahu alejhi ve sel-lem ka thënë :

“Tri kategori njerëzish nuk do të hynë në Xhenet dhe Allahu nuk do ti shikoj ata në ditën e gjykimit :

  • Mosrrespektuesi i prindërve,
  • Gruaja që i pergjanë burrave dhe
  • Njeriu i pamoralshëm (ai që i shpie njerëzit në prostitucion)”.

Transmeton imam Ahmedi 6180 Shejh Albani zingjirin e transmetuesve e ka konsideruar të vërtet. /xhamiambret

Previous articleUnë isha islamofobe, por përfundova muslimane
Next articlePse vendosa të mbulohem?!