Home Zgjodhëm për ju. Tregu i Xhenetit

Tregu i Xhenetit

Përcillet nga Enes bin Malik se Profeti alejhi selam ka thënë:
“ Në Xhenet ka një treg, në të cilin vijnë njerëzit çdo xhuma. Atyre u fryen një erë nga veriu që u hedh në fytyra dhe rroba nga dheu (i Xhenetit që është nga safrani dhe misku) e kjo gjë ua shton bukurinë e hijeshinë edhe më tepër, saqë kur kthehen tek bashkëshortet e tyre akoma dhe më të bukur e të hijshëm, ato u thonë: ‘ Betohemi në Allahun se ju jeni kthyer më të hijshëm dhe më të bukur!’ Ata u thonë: ‘ Betohemi në Allahun se edhe ju jeni bërë më të hijshme dhe më të bukura!”

Muslimi

Previous articleÇfarë duhet të dimë rreth rrahjeve të shpeshta të zemrës…
Next articleÇfarë ndodh kur mallkon!