Home Mëso Islamin Tetë gjëra të dobishme/dëmshme

Tetë gjëra të dobishme/dëmshme

“Kush i le fjalët e tepërta, i jepet urtësia;

kush e le shikimin e tepërt i jepet përkushtimi me zemër;

kush e le ushqimin e tepërt, i jepet shija e ibadetit;

kush e le të qeshurit e shumtë, i jepet pozita (respektohet);win8tip-storeaccts-hero

kush e le shakanë, i jepet fisnikëri;

kush e le kënaqësinë e dynjasë, i jepet dashuria e Ahiretit;

kush e le të përfolurit e të metave të të tjerëve, i jepet përmirësimi i të metave të veta; kush i le shpifjet në atë se si është e çfarë është Zoti,         i jepet pafajësia (pastrohet ) nga nifaki – dyfytyrësia”.

Omeri, radijAllahu anhu.

Previous articleA PRISHET AGJERIMI ME PRAKTIKIMIN E HIXHAMES?
Next articleDOBITE MJEKESORE TE AGJERIMIT NE RAMAZAN DHE DALLIMI MES AGJERIMEVE TJERA (I)