Home Zgjodhëm për ju. A do të mund të duroni juve tu priten duart, këmbët, koka...

A do të mund të duroni juve tu priten duart, këmbët, koka dhe çdo organ një nga një…?

Çka është ABORTIMI…?
A do të mund të duroni juve tu priten duart, këmbët, koka dhe çdo organ një nga një…?
Përgjigjja sigurisht që është: JO! Atëher pse e bëni një gjë të tillë, vetëm pse ai/ajo akoma nuk sheh, akoma nuk kupton, akoma nuk flet që t’ia ndëgjoni zëri duke bërtitur nga dhimbja…!!!
A meriton një i pafajshëm këtë…?
A nuk është kjo Mizore…?
A nuk është kjo KRIM…?

Vetëdijsohuni o njerëz dhe thuani STOP abortimit e mos t’iu frikësoj varfëria sepse Allahu secilit nga ne ia ka caktuar rriskun.
SubhanAllah, O Zot udhëzona në rrugën tënde të drejtë…

Aborti eshte dhimbja e nje femije ,qe me ze te heshtur thote:Mami,do te kisha dashur shume…

Per shkak se teksi dhe imazhet na pelqyen shume ato i morem nga “Wall-i” i Brikena Gashit.

Previous articleJa pse duhet të flini me dyert mbyllur
Next articleSI TË JAPIN GRATË SADAKA!!