Home Lajme Studimi i fundit i mjeksise gjermane rreth agjerimit

Studimi i fundit i mjeksise gjermane rreth agjerimit

Studimet tjera thonë se agjërimi konverton toksinat e trupit në energji.Left-or-Right-Brain-Marketer 02.18.13

Këta studiues kanë zbuluar pas një studimi tre vjeçarë se, ndalimi nga ushqimi dhe pijet për një periudhë prej 10 deri 12 orë gjatë ditës e detyron trupin të vihet në kërkim të burimeve të energjis së trupit,dhe nuk gjën,përveç se gjen yndyrëra toksike të depozituara në brendësi të trupit dhe i shëndërron ato në energji për ushtrimin e funksioneve të tij.

I Lartësuar është Krijuesi ynë i cili na e obligoi agjërimin e Ramazanit./xhamiambret/.

Previous articleA e varrosi Omer bin Hattabi (r.a) vajzën e tij të gjallë në kohën e injorancës?
Next articlePjepri, fruti që shëron