Si ta kuptoj që gruaja më do mua?!

0
415

Një bashkëshort e pyeti një dijetar duke i thënë:
Si mundem ta di se bashkëshortja ime më do?!

Ai u përgjigj: Nëse ajo i bën këto 14 punë, bindu se ajo të do:

1. Nëse i do të dashurit e tu dhe biografinë tënde.
2. Nëse nuk hidhërohet kur e kundërshton mendimin e saj.
3. Nëse solidarizohet me ty kur je në brenga dhe pikëllime.
4. Nëse përpiqet gjithmonë të hap tema për bisedë me ty.
5. Nëse konsultohet para se të veprojë apo ndërmarrë diçka.
6. Nëse gëzohet me dhuratën tënde sado e thjeshtë që është ajo.
7. Nëse mundohet të të ndihmojë vullnetarisht në punët tua.
8. Nëse e brengos mosprezenca jote.
9. Nëse kujdeset për punët që do ti dhe u shmanget atyre që i urren.
10. Nëse brengoset së bashku me ty për të ardhurat e dobëta.
11. Nëse bart barrët për hatrin tënd.
12. Nëse përpiqet të bashkëngjitet dhe të përkrahë në ide, hobi, etj.
13. Nëse nuk turpërohet nga puna jote, cilado qoftë ajo.
14. Nëse çdo herë të jep lajme që të gëzojnë për veten e saj.

Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here