Home ARTIKUJ SI TA FALIM NAMAZIN?

SI TA FALIM NAMAZIN?

Si ta falim Namazin….

 Prandaj, më kujtoni Mua (me namaz e lutje) që Unë t’ju kujtoj (me shpërblime) dhe falënderomëni Mua (duke M’u bindur) e mos i mohoni dhuntitë e Mia (me mosbindje)! [El-Bekare – 152]

KLIKO MBI FOTO 

namazi

Previous articleTemjani, camcakëzi arab (arab. luban; luban hindi; kundur)
Next articleBurg për një fjalë goje