Thursday, November 30, 2023
...
HomeTë tjeraZgjodhem per juSi ta dini që keni gurë në veshka?

Si ta dini që keni gurë në veshka?

Dhimbjet dhe faktorë që ndikojnë në urinim jo normal janë shenjat kryesore

Gurët në veshka shkaktojnë dhimbje serioze, për shkak se ngujohen në traktin urinar.

1. Dhimbje abdominale ose në shpinë
2. Ndryshim i ngjyrës së urinës
3. Urinim i shpeshtë dhe me dhimbje
4. Simptoma të ngjashme me gripin
5. Gjak gjatë urinimit
6. Infeksione në traktin urinar

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

Leave a Reply

Most Popular

Recent Comments