Home ARTIKUJ PERSE KESHTU?

PERSE KESHTU?

Behar Beqiri
Behar Beqiri

– Perse o vëllezër postoni fotot e grave tuaja ne Facebook? A i keni zgjedhur për vete apo nuk po ju kënaqin juve e doni qe ti “kënaqeni” te tjerët?

Apo jeni be matufë ne ketë aspekt, nuk është për juve asgjë nëse te tjerët “kënaqen” me shikimin e gruas tende dhe ta ruajnë atë ne kompjuter me pastaj ta keqpërdorin atë foto pastaj nuk te vjen me marre apo nuk ke zili edhe nëse e sheh gruan duke biseduar me një mashkull te huaj (jo mahrem) duke shkëmbye mesazhe, duke “debatua” duke ja cajte hallet e “dinit”?

Deri kur do te vazhdoni kështu me zhveshjen e moralit.?

Nuk çuditem me injorantet, myslimanet jopraktikues, por brengosem për praktikuesit, dhe ata qe ia mbajnë vetes myslimane te “devotshëm” davetgjinje, hoxhallarë etj etj…

– Me shtyri te shkruaj ketë këshille apo brenge kur pash disa nga shoqëria ime ne FB qe kishin postuar foto me gratë e veta.

– Nëse dikush nuk e ka ditur se gruan e ka vetëm për vete e jo për reklamacion për te tjerët, ta mësoje një here e përgjithmonë se gruaja është e çmuar dhe gjera e çmuar duhet ruajtur.

Allahu na ruajt dhe na forcofte ne fe!

Amin!

Previous articleForca e Sigurisë së Kosovës merrë pjesë në garat për memorizimin e Kuranit në Arabinë Saudite
Next articleMbeturinat e Serbisë