Home ARTIKUJ Paragjykimi – ngjarje e vërtetë

Paragjykimi – ngjarje e vërtetë

paragjykimiParagjykimi – ngjarje e vërtetë

A- O vëlla më duhen 300 euro urgjent a ke mundësi të më ndihmosh.
B- po vëlla menjëherë do ti gjej.
A- telefonon pas 20min por në vend të shokut, paraqitet një zë: nr që keni thirur nuk ka qasje në rrjet
telefonon përsëri pas 40 min – e njëjta skenë, pas një ore, përsëri e njëjta..

A- i dërgon sms: Ndize telefonin se smë duhesh o burrë
as për të mirë as për të keq nuk të lajmrohem më kurrë.

Nuk kalon shumë kohë, kur shoku i cili e kishte të ndalur celularin lajmërohet.

B- Ku je ku do të takohemi se i gjeta të hollat.
A- Nuk më duhet ndihma jote pse ma mbylle telefonin
B- O vëlla nuk kisha të holla që të ndihmoj, shkova e shita celularin tim dhe morra një fare të lirë sa për të folur me ty – dhe ky ishte shkaku pse e kisha të ndalur.

Thotë Allahu i Madhëruar : “O ju që keni besuar, largohuni prej dyshimeve të shumta, meqë disa dyshime janë mëkat (Huxhurat:12)

 

Huazuar nga: Senad Ramadani

Previous articleRowhani: Izraeli nuk mund të përdorë forcën ushtarake kundër Iranit
Next articleSi të mbrohemi nga magjia