Njihuni me xhaminë më të madhe në Japoni

0
376

Ndoshta ju duket e pabesueshme, por në Japoni janë rreth 80 xhami.

Ato ndodhen nëpër vende të ndryshme në të gjithë Japoninë dhe janë me madhësi të ndryshme.

Mes tyre është edhe xhamia në Tokio.

Ajo ndodhet në lagjen Shibuya, në një lagje të qetë banini të Yoyogi Uheara.

Gjëja e parë që bie në sy është fasada e ndërtesës dhe dyert që kanë një disajn të mrekullueshëm, që kryesisht janë të disejnuara sipas stilit të arkitekturës Islamike.

rr

rr1

rr2

rr3

rr9

rr10

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here