Home Zgjodhëm për ju. Një vepër si të pastrohesh nga gjynahet

Një vepër si të pastrohesh nga gjynahet

Përcillet nga Uthman bin Afan – Allahu qoftë i kënaqur me të – se i Dërguari i Allahut – alejhi selam – ka thënë:

“ Ai i cili merr abdes në mënyrën më të mirë, do t’i dalin mëkatet nga trupi dhe nga thonjtë e tij.”
Muslimi

Ky hadith tregon për vlerën e njohjes së rregullave të abdesit, sepse vetëm në këtë mënyrë mund të marrësh abdes në formën më të mirë dhe të arrish shpërblimin e përmendur që është pastrimi nga gjynahet./xhamiambret

Previous articlePrej dobive te meditimit ne Kuran gjate Ramazanit.
Next articleDy shtyllat që ndërtohen adhurimet