Një gotë ujë pas zgjimit nga gjumi

Një gotë ujë pas zgjimit nga gjumi ndihmon për t’u larguar kapsllëku dhe detoksifikon trupin.

Një gotë ujë:
– Ndihmon të largohet lodhja
– Rrit shkëlqimin e lëkurës
– Ndalon kapsllëkun
– Rrit qëndrueshmërinë e organizmit
– Ndikon në disponim të mirë
– Ndihmon zemrën
– Ndihmon gjatë tretjes
– Është antioksidant.