Home Zgjodhëm për ju. Nese mendon ose dyshon qe je person merr mesysh thuaje kete lutje

Nese mendon ose dyshon qe je person merr mesysh thuaje kete lutje

Per personin qe merr mesysh

Personi qe merr mesysh, duhet te ruhet dhe te lutet per miresi, begati dhe mbi te gjitha duhet te thote vazhdimisht MASHA-ALL-LLAH per shumicat e gjerave qe shikon, ti beje lutje ALL-LLAHUT qe mos ti shkaktoje gje njerezve dhe te lexoj shume kur’an dhe te mendoje per ahiretin.Te jete i kenaqur me caktimin e ALL-LLAHUT , te ruaj shikimin, gjuhen , ti kendoje vetes ose dikush tjeter, e nese nuk gjen sherim te rri mbyllur ne shtepi dhe ketyre i jepet ç’ka i duhet per e jetuar.

Previous articleVeprime që nuk duhet t’i bëni para gjumit
Next articleKomentimi i ëndrrave nëse shihet nata ose dita