Home Mjeksia Profetike Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës

Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës

Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës, ky person ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si t’i ri-hapë ato përseri!

Nëse dikujt i janë hapur shumë rrugë të jetës ndërsa ai nuk dinë se nga cila të shkojë, ai ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si ta përzgjedh dhe ta gjej rrugën e duhur.
Thjeshtë ti ke nevojë për njerëz që të këshillojnë drejt, sepse vetëvetja jo çdoherë t’i jep përgjigjet e duhura!

Yll Avdijaj

Previous articleSi të largojmë erën rëndë të këmbëve
Next articleNigella sativa (fara e zezë) është ankthi më i madh i kancerit