Home Zgjodhëm për ju. Në qoftë se ti me të vërtetë je Profet, ndaje Hënën në...

Në qoftë se ti me të vërtetë je Profet, ndaje Hënën në gjysmë dhe në qoftë se e bën këtë ne do të besojmë (VIDEO)

Pabesimtarët në Meke i thanë Muhamedit a.s.: “Në qoftë se ti me të vërtetë je Profet, ndaje Hënën në gjysmë dhe në qoftë se e bën këtë ne do të besojmë.
Atë natë Hëna ishte e plotë … Kështu, Muhamedi a.s. luti Allahun qe t’ia plotësonte atij këtë mrekulli, dhe pas kësaj Hëna u ça. Gjysma e Hënës është parë matanë malit Saffa’s dhe gjysma tjetër është parë matanë malit Kaikaan.
Shiko videon ne linkun me poshte per mgjarjen e plote..

Previous articleA duhet ta mbaj Kuranin në makinë?
Next articleÇ’është epshi…