Home Zgjodhëm për ju. MOS I HUMB SHPRESAT NË ALLAHUN?

MOS I HUMB SHPRESAT NË ALLAHUN?

Ji i bindur në këto tri gjëra:

Nuk është i mëshirshëm me ty askush si Allahu.

Nuk e di brengën tënde askush më mirë se Allahu.

Askush nuk mundet ta largon prej teje të keqen përveç Allahut.

Andaj mbështetu në Allahun dhe kërko ndihmë prej Allahut.

Previous articleTË KËNAQURIT E NJERËZVE ËSHTË SYNIM QË NUK ARRIHET !
Next articleDO TË VJEN DITA KUR DO TË JESH OFFLINE (I SHKYÇUR)!?