Mjalti “Buka e bleteve”

0
285

“Buka e bleteve”
Mjalte “Buka e bleteve” eshte nje perzierje qe permban:Mjalte, qumesht blete , polen lulesh, polen palme, xhinsing. propolis, fare te zeze.

Kjo perzierje permban vitamina proteina dhe hormone te rritjes. Eshte antimikrobike, antioksidante, analgjizike, antitumorale.Ndihmon ne disfunksionet seksuale te meshkujve dhe femrave, ne semundjet e zemres dhe te eneve te gjakut, ne semundjet e sistemit nervor qendror ne anemi, dhe anoreksi ne te semuret me autizem etj. Eshte energjik i persosur per te gjithe. Ndihmon ne mirerritjen e femijes, ndihmon nxenesit duke permiresuar perqendrimin dhe kujtesen. Ndihmon te rriturit qe kryejne pune te veshtire fizike ose intelektuale, permireson rezultatet e sportisteve ne gara, ndihmon ne largimin e plakjes, ndihmon te moshuarit per fuqizim dhe kthjelltesi mendore dhe kedo qe deshiron riperterije forcat e nje organizmi te lodhur apo te dobesuar……

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here