Home Zgjodhëm për ju. DHIKRI (PËRMENDJA E ALLAHUT) FSHIN GJYNAHET E VOGLA !!

DHIKRI (PËRMENDJA E ALLAHUT) FSHIN GJYNAHET E VOGLA !!

Dhikri (përmendja e Allahut) fshin gjynahet e vogla

Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ve sel-lem kaloi pranë një peme së cilës i ishin tharë gjethet dhe e goditi atë me shkopin e tij, saqë gjethet e saj ranë në tokë. Atëherë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem tha:
“Me të vërtetë, Elhamdulilah, SubhanAllah, La ilahe il-lAllah, Allahu Ekber, largojnë mëkatet e robit siç ranë gjethet e kësaj peme.”

“Sahih el-Xhami” (nr: 1601)

Previous articleSI PENDOHËT VJEDHËSI?
Next articleA MENDON SE JE I VARFËR !?