Home Zgjodhëm për ju. MJALTË NGA LULET E SIDRIT ME QUMËSHT BLETE DHE GJINSENG

MJALTË NGA LULET E SIDRIT ME QUMËSHT BLETE DHE GJINSENG

MJALTË NGA LULET E SIDRIT ME QUMËSHT BLETE DHE GJINSENG.

Mjalti nga lulet e pemës së Sidrit është i shijshëm dhe energjik per organizmin. Dallohet nga mjaltërat e tjere sepse, ne te ka të shtuar dhe qumësht blete të freskët 3 %, rrenje te Ginseng ts kuq Korean me masë 1.5 %. Keshtu qe konsiderohet prodhim i mrekullueshem.

Përbërja : qumësht blete 3 %, gjinseng I çmuar Korean 1.5 %.

Dobitë:
– Rrit imunitetitn e trupit
– Shton energjinë dhe forcën e trupit
– E rregullon mbarëvajtjen e organizmit
– Është shumë I përshtatshëm për sportistë
– Është I përshtatshëm për njerëz që vuajn nga plogështia, jo imunitetit, dhe lodhja
– Afrodiziak dhe nxitës për mardhënje intime.

Vërejtje: ky produkt para se ta përdorin shtatëzënat, fëmijët, të sëmurit të cilët marrin barna është mirë së pari të konsultohen me terapistin fizikal të tyre, të mbahet larg nga fëmijët.

Previous articlePastroni enët e gjakut me produkte natyrale
Next articleSHKONI NË ARABI NËSE DONI TE MBANI SHAMIA