Home Zgjodhëm për ju. Meditimi sjell 7 dobi kryesore psikologjike

Meditimi sjell 7 dobi kryesore psikologjike

Meditimi sjell:

*Lumturi
*Harmoni
*Largon fobitë
*Zvogëlon stresin
*Ndihmon shërimin
*Përmirëson koncentrimin
*Ndërton vetë-besim të fuqishëm

Njeriu që mediton e thellon mendimin e tij dhe ia qëllon të ndërmarrë vendime të rëndësishme bazuar në meditimin e tij.

“Me të vërtet, në gjithë këtë (krijimtarinë e Allahut) ka fakte për njerëzit që thellë mendojnë.” [13:3]

Kështu pra, meditimi presupozon të meditojmë lidhur me krijesat, me ekzistencën, gjallesat, bimët, të meditojmë për shembull lidhur me ujin, sesi ai është sekreti i jetës.

Previous articleLeximi i sures Ihlas tri herë, a e arrin shpërblimin e leximit të plotë të Kuranit?
Next articleSi t’a trajtojme kapsllekun ne menyre natyrale me fruta ,perime dhe bime sheruese