Kush bie istigfarë (kërkon falje te Allahu) pa ndërprerë, Allahu do t`ia mënjanojë çdo brengë, do t`i japë rrugëdalje nga çdo situatë dhe do ta furnizojë nga nuk shpreson

0
399

Pikëllimit do t’ia kthej shpinën, pastaj do të trokas në derën e Atij që rri hapur gjithmonë.

Do t’i tregoj për gjërat që më lëndojnë, do t’i fshijë lotët e mi dhe do të kem më shumë konsideratë për veten.

“Kush bie istigfarë (kërkon falje te Allahu) pa ndërprerë, Allahu do t`ia mënjanojë çdo brengë, do t`i japë rrugëdalje nga çdo situatë dhe do ta furnizojë nga nuk shpreson.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here