Home Zgjodhëm për ju. KUJDES .. ! Mos lejo që dynjaja të vjedh prej teje këto...

KUJDES .. ! Mos lejo që dynjaja të vjedh prej teje këto pesë gjëra:

KUJDES .. !

Mos lejo që dynjaja të vjedh prej teje këto pesë gjëra:

1. Momentin më të sinqertë me Allahun.

2. Respektimin e prindërve.

3. Dashurinë ndaj familjes tënde.

4. Bamirësinë ndaj atyre që i ke përreth teje.

5. Sinqeritetin në punën tënde.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleTelefonat celularë dhe rreziku i kancerit, cila është e vërteta…
Next articleNëse përdorni ibuprofen duhet të dini me patjetër se…