Home Zgjodhëm për ju. Kjo ishte dikur paqja osmane e Jerusalemit, ka dhe hebrenj që e...

Kjo ishte dikur paqja osmane e Jerusalemit, ka dhe hebrenj që e qajnë me lot (foto)

Sot Jerusalemi dhe Palestina nuk janë ato të dikurshmet, të para dy shekujve, kur vendi sundohej nga osmanët.

Prej vitesh, çdo ditë prej andej vijnë lajme të kobshme, me pushtues dhe të pushtuar, më dhunues dhe të dhunuar, gjë që ishte e paimagjinueshme prej gati më shumë se 10 shekuj, sa ato treva u qeverisën nga muslimanët, e specifikisht Perandoria Osmane.

Fotot e përcjellin më së miri ndjesinë e paqes që mbizotëronte në atë botë. Dhe nuk janë të pakët as hebrenjtë që e qajnë me lot të dikurshmen e artë nën Perandorinë Otomane. /tesheshi

Previous articleCucumis melo (pjepri) – Fruti anti-stres (relaksues për organizmin)
Next articleMënyrat më të shpejta për të kuruar djegien nga dielli në shtëpi