Home Zgjodhëm për ju. Keshille per zbardhjen e dhembeve 

Keshille per zbardhjen e dhembeve 

KESHILLE PER ZBARDHJEN E DHEMBEVE 

TË ZBARDHËSH DHËMBËT ME GJETHE DAFINË
DHËMBËT MUND TË ZBARDHEN NË QOFTË SE JU PËRDORNI GJETHE DAFINE ME LËKURËN E THARË TË PORTOKALLIT.
GJETHE DAFINE MUND TA GJENI TE” PRODUKTE NATYRALE DESHMIA”,PERBALEL MAX-IT RRUGES PER TEK PARKU I QYTETIT.

NË NJË ENË HIDHNI DISA FLETË DAFINË DHE LËKURA PORTOKALLI TË THARA DHE SHTONI PAK UJË. LËRINI NË UJË PËR NJË NATË DHE ME LËNGUN E PËRFTUAR LYENI DHËMBËT DHE LËRENI TË VEPROJË PËR 4 MINUTA. NË FUND LAJINI DHËMBËT ME PASTË.

Previous articleVaji i kokosit, në shërbim të bukurisë
Next articleO plako! A nuk zure mend dy herët e para, që kërkon ta shpëtosh për të tretën?