KËSHILLË PËR ZGJEDHJEN E BASHKËSHORTES:

0
381

Omer ibn Hattabi r.a ka thënë:

“Kërkoje atë që është modeste dhe e sinqertë, e cila dëshiron të përparojë në fe,

Atë që ta thotë të vërtetën dhe që është gati të bëjë gjithçka për ty,

Atë që buzëqesh kur të shikon ty,

Atë që është e turpshme kur është e nevojshme dhe e zemëruar kur është xheloze,

Atë për të cilën ti je e gjithë bota e saj,

Atë që të dëshiron edhe pa monedha dhe gjëra të shtrenjta,

Atë që bën sabër dhe di të presë.”

Përshtati: Miftar Ajdini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here