Home Të tjera Zgjodhem per ju Lutja kunder atyre qe ju bejn padrejtesi – Hija Islame

Lutja kunder atyre qe ju bejn padrejtesi – Hija Islame

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë një lutje të cilën ka sjellur në youtube Xhamia Mbret në të cilën shkëputje do të dëgjojmë për Lutja kunder atyre qe ju bejn padrejtesi ju ftojmë që bashkë të ndjekim këtë video për të dëgjuar reth kësaj lutje

Source link

admin

Previous articleJa kush është pija më e konsumuar në botë
Next article70 Mijë melaike bëjnë dua për atë që vepron këtë vepër? – Hija Islame