Home Të tjera Zgjodhem per ju Ju kujtohet Mixha Bibë? Ja me çka merret ai sot

Ju kujtohet Mixha Bibë? Ja me çka merret ai sot

Hasan Murseli, i njohur ndryshe edhe si Mixha Bibë dikur humoristi më i preferuar i “Përrallë me Tupan”, më nuk merret me aktrim.Madje ai është penduar për atë kohë.Ai, për ata që nuk e dinë, gjithashtu ishte edhe këngetarë e këngët e tij supozohej se ja kishte kushtuar pikërisht Valon Malokut, moderatorit dhe themeluesit të “Përrallë me Tupan” për shkaqe të panjohura për ne .

Por ku është sot Migja Bibë dhe me çka merret?

Ish aktori dhe ish këngetari, është martuar dhe ka krijuar familje. Ai gjithashtu, pasi ka lënë humorin e muzikën i është kthyer fesë.

Previous article14 trika që do t’ju ndihmojnë të mbijetoni në një situatë të jetë apo vdekje
Next articleCili është kuptimi i fjalës “La ilahe il-lAll-llah”?