Home A e dini se Imami Ahmed Kalaja; Surpriza e parë për Gëzimin!

Imami Ahmed Kalaja; Surpriza e parë për Gëzimin!

Një prej episodeve të “Dua të të bëj të lumtur” në më të fundit puntatë në Top Channel, ishte e gjitha një ankth. Një prind, edhe pse në hall, nuk ka pranuar kalimin e dy vajzave të tij të mitura, tek një “prindërim kalimtar”, kërkuar nga një çift pastorësh. Por nuk ka qenë thjesht një refuzim dhe kaq.
Gëzimit nga Treblova i është bërë një “kurth” nga ana e çiftit pastor, e po ashtu nga realizuesit e emisionit, që në kushtet e një presioni publik, siç dhe e pati, ai të dorëzohej para humanitetit – ndonëse nga pikëpamja etike plot dritëhije – të çftit për t’jua dorëzuar atyre fëmijët të cilët nga pamundësia ekonomike i kish çuar në Jetimoren e Sarandës.

Statusi Imamit në faqen e tij të facebook:

Gezimi qe gezoi te gjithe njerezit me qendrimin e tij fisnik mbylli nje kontrate pese vjeçare pra per 5 vite per 40 000 leke afersisht 300 euro kjo neto plus kesaj edhe me siguracione te paguara 7625 leke.

Me interesant eshte fakti se donatori nuk deshiron te behet i ditur; Allahu e bekofte.
Sapo kemi filluar.
Zot mos u perdorte emri yt per tu ndare familjet; prinderit nga femijet;
Zot emri yt u perdorte per dashuri e bashkim.
Amin!
Zoti im bashkoje kete familje edhe çdo familje qe prinderit edhe femijet nuk bashkohen per arsye qe nuk jane arsye.
Amin.

Previous articleREFUZIMI I MËSIMEVE PROFETIKE
Next articleKEQKUPTIMET E FESË ISLAME SI REZULTAT I MEDIAVE