Home Zgjodhëm për ju. Fito 50 sevape sa herë që pi ujë!?

Fito 50 sevape sa herë që pi ujë!?

Si ka mundësi??? Allahu, azze we xhel-le, ka thënë:

”Kush bën një vepër të mirë i ka dhjetë sikur ajo, por kush bën vepër të keqe do të shpërblehet vetëm aq sa e ka bërë, atyre nuk do t’u bëhet padrejtësi.” (El-En’am: 160)

Kur pi ujë thuaj Bismilah (1 e mirë).

Pi me dorën e djathtë (1 e mirë).

Pasoje sunetin e Muhamedit, alejhi selam, dhe pi ujë ulur (1 e mirë).

Praktikoje sunetin e Muhamedit, alejhi selam, ta pish ujin me tre herë (1 e mirë).

Kur ta mbarosh pijen thuaj Elhamdulilah (1 e mirë).

Gjithsej kemi 5 sevape, për çdo sevap nga 10 të tjera, 5 herë 10 = 50 të mira.

Allahu ka thënë: ”Dhe Allahu ia shumëfishon kujt do ai…” (El-Bekare: 261)

Përktheu: Valdet Kamberi

Previous articleLETËR MËKATARIT
Next articlePak do të qeshnit e shumë do të qanit!