A është ”njeri i keq” ai që merr mësysh apo?

0
286

Mësyshi ndodh edhe ne sende.
Profeti Muhammed Sel All-llahu alejhi we selema ka thene: Eshte dicka reale qe ndodh ne te vertete, edhe malin e shkaterron!.

Mesyshi eshte shikim qe leshohet nga nje person me (zili, urrejtje, dashuri, çudi).
”Nuk ka te bej me tipet e njerezve, i keq apo i mire kjo gje ndodh.”
Nga dashuria ka ne shume forma si psh:

Për burrin ose e kunderta per femijen per dike e per shume arsye qe kane lidhje me dashurine.

Nga zilia per shkak se nuk e ka vete ate qe posedon tjetri dhe keshtu ndikon ne ate miresi qe i ka dhene ALL-LLAHU.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here