A e keni ditur? Ky trup u zbulua në vitin 1898

0
261
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-05-22 10:36:33Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comk`ÿŽ;ã

Ky trup u zbulua në vitin 1898, por kjo ka ekzistuar në Kur`an para 1400 vjetëve më parë. Ky është trupi i vdekur Firaunit Ramzes II egjiptian i cili jetoji në epokën e Profetit Musa (alejhi selam). Mosha e ketij trupi është afërsisht 3000 vjet e vjetër dhe ajo u gjet në Detin e Kuq dhe tani është i shfaqur në Muzeun e Mumive Mbretrorë ne Kairo.

All-llahu i në Kuran thotë :

Sot po të shpëtojmë ty (po të nxjerrim prej detit) me trupn tënd (të vdekur), që të shërbesh si argument për ata që vijnë pas teje. Vërtet, ekziston një shumicë njerëzis që nuk hulumtojnë argumentet Tona. (Suretu Junus 10:92)

Ky (Kurani) është kumtesë për njerëz, që me të të këshillohen dhe të dinë se Ai është vetëm një zot, dhe që ti këshilloj ata që kanë mend. (Suretu Ibrahim 14:52)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here