Home Zgjodhëm për ju. Mos i lejo vajzat të flejnë në shpin, për shkak se shejtani...

Mos i lejo vajzat të flejnë në shpin, për shkak se shejtani vazhdon të lakmoj në femra

 Mos i lejo vajzat të flejnë në shpin, për shkak se shejtani vazhdon të lakmoj në femra

Transmeton: Se Omer Ibn AbdulAzizi (Halifja i pestë i muslimanëve) i ka thënë shërbëtores së tij: “Mos i lejo vajzat e mija të flejnë në shpin, për shkak se shejtani vazhdon të lakmoj në femra kur jan të shtrira në shpin” (Musanef i Ibn Ebi Shejbe 17803)

Pra nëse femra flen apo shtrihet në shpinë, xhini e lakmon ate, apo ka mundësi të dashurohet në trupin e saj dhe si pasoj mundohet ti depërtoj në trup.

 

Previous articleI Pasuri (EL GANIJ) | Mjeksia Islame
Next articleTë drejtat e gruas, në Kur’an dhe në Kanun