Home Zgjodhëm për ju. A duhet ta prishesh agjërimin nëse ke shumë uri?

A duhet ta prishesh agjërimin nëse ke shumë uri?

Nese agjeruesi perjeton uri apo etje te madhe, deri ne ate mase sa mund te demtohet rende apo te semuret, atehere i lejohet atij qe ta nderprese agjerimin.
Nese agjeruesi perjeton veshtiresi te madhe gjate agjerimit, por fiziku i tij mund ta perballoje pa u demtuar, atehere duhet ta plotesoje deri ne fund agjerimin e tij.

Shejh Abduljerim El hudejr
Allahu e ruajtte!

Previous articleËndrra e çuditshme e profetit alejhi selam dhe çfarë i ndodh atij që çel agjërimin para iftarit
Next article2 shtyllat që të plotesohte agjërimi